Online gokkasten in het algemeen

Ik begin met het schrijven van dit stuk omdat ik 1 van de weinigen ben die verzot is op online gokkasten. Zowel de klassieke gokkasten als de nieuwe online gokkasten vind ik persoonlijk fantastisch. Het gevoel wat ik krijg wanneer ik de rollen zie draaien is werkelijk waar onbeschrijfelijk. Het doet me denken aan zo’n draaimolen in de speeltuin, waar ik vroeger niet in mocht. En ook al mocht ik er niet in. Ik genoot toch met volle teugen van het mooie spektakel. Zo beleef ik dat nu ook met de online gokkasten. Ik kijk ernaar en geniet met volle teugen. Ik heb uiteraard zo mijn favoriete gokkasten. Daarover zal ik later meer vertellen. Ik maak hierin onderscheid tussen de klassieke gokkasten. Je kent ze wel. Die gokkasten met van die fruitsymbolen op de rollen. We kennen ze ook wel als de fruitautomaten. Ik zal een paar fruitautomaten beschrijven en een paar moderne gokkasten. Die worden videoslots genoemd. Ik zal specifiek ingaan op de videslots van Netent.  Netent is in mijn ogen de beste op het gebied van het produceren van deze videoslots.

 

Fruitautomaten en klassieke gokkasten

Zoals eerder genoemd zal ik in eerste instantie nader toelichting geven over de klassieke gokkasten. In het bijzonder wil ik er eentje uitpikken. Dat is de Jackpot 6000. De Jackpot 6000 vond je vroeger in all sportsbars, aula’s, kantines, snackbars etcetera. Het is een klassieke fruitautomaat , waarbij je uiteindelijk terecht wil komen in het kop of munt spelletje. Zodra je in het kop of munt spelletje beland bent, kun je direct alles of niets spelen. Kiet of dubbel. Uiteraard staat al op voorhand vast binnen hoe vak je maximaal kunt winnen en maakt het moment van drukken echt niet uit. Grappige is dat iedereen zoveel moeite doet om een bepaald ritme te vinden in het drukken. De een houdt m ingedrukt, de ander wacht zijn of haar moment af. Hahahah. Terwijl het een simpele formule is , die gewoonweg op voorhand bepaald wat het maximale aantal verdubbelingen is tijdens die ronde. Leuk hè. Wanneer ik speel beslis ik dus eenvoudigweg hoe vaak ik ga drukken en of ik überhaupt ga drukken tijdens de kop of munt ronde.

 

 

De Mega Fortune Videoslot

Zoals eerder genoemd zijn de moderne online gokkasten omgetoverd tot de zogenaamde videoslots. Deze videoslots zijn als het ware halve animatiefilms. De Graphics zijn fantastisch. Het gaat niet meer om de fruitsymbolen om de rollen maar om hele avonturen en zogenaamde “quests”die je moet volgen. Een van mijn favoriete videoslots is de Mega Fortune videoslot. Dit is een online gokkast die gemaakt is voor spanning en spektakel. Daarbij kan ook nog eens vermeldt worden dat de Mega Fortune gokkast een progressieve jackpot heeft, wat concreet inhoudt dat van iedere euro die in de videoslot gaat een klein gedeelte gereserveerd is voor de jackpot. Dus je kan meedingen naar extreem hoge geldprijzen. Momenteel staat de jackpot op maar liefst 5 miljoen driehonderd duizend euro. Dat is geen rommel al zeg ik het zelf. Ik speel momenteel dagelijks 10 euro om zodoende kans te maken op die magistrale jackpot!